|
Papargyriou Rose
Βασίζεται στις ελληνικές ποικιλίες Αγιωργίτικο και Μαυροδάφνη. Έντονα φρουτώδες, με ωραίο ανοικτό ροζ χρώμα. Στο στόμα είναι γεμάτο, με μακρά, ευχάριστη επίγευση. Πίνεται στους 10-12°C, μαζί με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα (π.χ. λαδερά), αλλά και με κρέας σε ένα καλοκαιρινό τραπέζι (αντί για ένα βαρύ κόκκινο).
|
Λευκά Κρασιά
|
|
|
|
|
Ροζέ κρασί
|
|
Ερυθρά κρασιά
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|